top of page
img-10.jpg

CM SLIM
CONTOUR MASTER

”Neinvazivna tehnologija, ki se uporablja za krepitev in izgradnjo mišic ter zmanjšanje lokaliziranih maščobnih oblog!

Kaj je CMSLIM?

CMSLIM je naprava s tehnologijoo HI-EMT (visoko intenzivna elektro magnetna terapija), zasnovana za estetske namene. Ta vrhunska tehnologija za neinvazivno (pre)oblikovanje telesa ne samo porablja / izgoreva maščobe, ampak tudi gradi mišice!

img-emslim-1_edited_edited_edited_edited.jpg
19_0624_EM_DETAIL.611115645copy1.png

CMSLIM najnaprednejša tehnologija

CMSLIM je najnaprednejši in najintenzivnejši elektromagnetni stimulator mišic.


Usmerjeno elektromagnetno polje prehaja skozi kožo in maščobo za učinkovito stimulacijo mišice in s tem poskrbi za najbolj intenzivno nepretrgano krčenje, kar je idealno za rast mišice, hkrati pa sproža apoptozo (programirano odmiranje maščobnih celic).  

Potrebno je samo 14-dni: 4 do 6 tretmajev za najboljše rezultate preoblikovanja telesa: bolj čvrste in oblikovane trebušne mišice in zadnjica!

ScreenShot2019-08-20at3.43.34PM-1.png

IZHODNA MOČ: 7 Tesla

HI-EMT z izhodno močjo do 7 T omogoča, da elektromagnetna energija objame vse velike skeletne mišice v človeškem telesu. To pomeni, da seže preobrazba mišic z CMSLIM dovolj globoko za preobikovanje ciljnih mišičnih skupin.

test  .jpg

TEHNOLOGIJA HLAJENJA

CMSLIM-ovi aplikatorji so vodno hlajeni in optimizirani za superiorno dolgo življenjsko dobo v primerjavi z drugimi napravami!

EMSLIM%20TORZO_edited.jpg

INDIVIDUALNE NASTAVITVE

Naša vrhunska tehnologija omogoča prilaganje širine elektromagnetnega impulza, kar pomeni, da lahko sami oblikujete individualne program ali pa uporabite zelo učinkovite prednastavitve!

EMSLIM APLIKATORJI.jpg

DVA APLIKATORJA

Dva aplikatorja postavimo na izbrano področje, recimo na trebuh, stegna ali na zadnjico. Aplikatorja ustvarjata intenzivne elektromagnetne pulze, ki povzročajo nehoteno krčenje mišic.

To krčenje aktivira sproščanje prostih maščobnih kislin, ki razgradijo maščobne zaloge in povečajo mišični tonus in moč. 

Untitled (100).jpg
Untitled (99).jpg

DELOVANJE NA MIŠICE

CMSLIM z HI-EMT uporablja poseben razpon elektro magnetnih frekvenc, da se mišica močno krči, med dvema zaporednima stimulacijama pa ne dopušča sprostitve.

Zadnje raziskave poročajo o povprečnem povečanju mišične mase za 15-16% in približno za 19% zmanjšanju podkožne maščobne plasti!

img-9.jpg

VZDRŽEVANJE

- CMSLIM nima potrošnega materiala

- Sistem za vodno hlajenje: CMSLIM korak naprej

- Velika trpežnost,  zagotovilo 10.000 postopkov

- 1 letna garancije 

- Enostavno upravljanje / preprost uporabniški vmesnik

Slika12.png
em_slim04_edited.jpg
bottom of page